POLÍTICA DE PRIVACITAT

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable Ignasi Fontvila
Finalitat Tractarem les vostres dades de caràcter personal per a les següents finalitats:
a) Realitzar l'oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que ens pugui realitzar.
Així mateix en base al nostre interès legítim tractarem les vostres dades per tal d'assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-li informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l'efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris.
b) A més, subjecte al vostre consentiment previ, també tractarem les vostres dades personals per enviar comunicacions comercials en relació als nostres serveis/productes, podent basar-se aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als vostres hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
Legitimació Legitimació per consentiment de l'interessat
Destinataris No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal
Drets Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dasdes, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional
Ubicació Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal al correu electrònic ignasi@nameworks.es

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Ignasi Fontvila amb NIF: 39.181.879-E informa els usuaris que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits al R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) en què les vostres dades queden incorporades i són tractades per tal de prestar-vos els serveis sol·licitats i enviar-vos la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del vostre interès.

Enviament i registre de dades de caràcter personal

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per Ignasi Fontvila.

Així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació d’aquests serveis.


D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del vostre enviament de dades personals seran incorporades a un fitxer titularitat de Ignasi Fontvila amb direcció al carrer Trafalgar, 25 1r 1a 08010 Barcelona, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

L’usuari que envia la informació a Ignasi Fontvila és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant Ignasi Fontvila de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció.

Ignasi Fontvila no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.

S’exonera Ignasi Fontvila de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada per Ignasi Fontvila sempre que procedeixi de fonts alienes a Ignasi Fontvila.

Cessió de dades a tercers

Ignasi Fontvila no cedirà les dades personals a tercers. Això no obstant, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de l’art. 6 LOPD.

Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

En tot moment, podreu exercitar els drets següents:

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les vostres dades, o directament oposar-vos al tractament, o exercir el dret a la seva portabilitat. Tot això mitjançant escrit acompanyat de còpia de document oficial que us identifiqui, dirigit a Ignasi Fontvila – NIF: 39.181.879-E Dir. Postal: Trafalgar, 25 1r 1a – Localitat: Barcelona – CP: 08010 també podeu enviar un email a: ignasi@nameworks.es

En cas de disconformitat amb el tractament, també teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podreu oposar-vos als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: ignasi@nameworks.es indicant BAIXA en l’assumpte.

Podeu consultar la informació ampliada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, o bé a través del correu electrònic ignasi@nameworks.es indicant a l’assumpte: informació ampliada.

Acceptació i Consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant-ne i consentint-ne el tractament per part d’Ignasi Fontvila), en la forma i per a les finalitats indicades a la present Política de Protecció de Dades Personals.

Canvis en la Política de Privacitat

Ignasi Fontvila es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Ignasi Fontvila anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.